Boutique Hotel Armada


U kunt in ons restaurant dineren, u kunt hiervoor een reservering maken via onze website. Wij kunnen helaas niet standaard tafels vrij houden voor hotel gasten, daarom raden wij u aan een reservering te maken.                   Op vrijdag, zaterdag en zondag kan het namelijk wat druk zijn.

Van veilinggebouw naar herberg en restaurant tot een prachtige thuishaven voor gasten, zo ontstond Boutique Hotel Armada. Geen standaard hotel, dat was snel een belangrijk uitgangspunt. Een klein Boutique Hotel met  6 kamers, ieder uniek in kleur, inrichting en sfeer, met als uitgangspunt modern in een oud monumentaal pand.

Er is een gehele verbouwing en renovatie vooraf gegaan om daarna onze ideeën samen te brengen tot een geheel, samen met een fantastisch bed in een fijne omgeving. De kamers combineren een perfect gevoel van thuiskomen met een verwennerij voor het oog. 

Ben je nou helemaal verliefd op een van de kamers stuur ons dan een mail, dan gaan wij ons best doen om ervoor te zorgen dat je heerlijk kunt overnachten in jouw lievelingskamer.