Bestel hier uw Chapter Moment


 


Een zaak met een ongedwongen sfeer.

Of het nu gaat om een goed glas wijn met een klein hapje, een mooi stuk vlees met een biertje of een uitgebreid diner bestaande uit meerdere gerechten en wijnen. Chapter is een plek waar u een ‘thuis’ gevoel krijgt maar waar wel met passie gewerkt wordt. We hebben nu de kans in een monumentaal pand een hele mooie zaak te starten. Heel veel historie… Voorheen de Spaansche Vloot. Een begrip in ‘s-Gravenzande voor heel veel mensen. Na een grondige renovatie en verbouwing is hier nu Brasserie Chapter gevestigd.B O E K . U W . K A M E R . B I J . H O T E L . A R M A D AEen menu vol met heerlijke eten, gewoon om meer te kunnen proeven van al het lekkers op de kaart.

Wij zijn een brasserie aan het marktplein van 's-Gravenzande, gezellig en levendig wat langzaam aan een echt horecaplein wordt. Bij ons kunt u vanaf 11.00 uur terecht voor een kop koffie met gebak. Een heerlijke lunch, borrel of diner, de hele dag door ontvangen wij u graag met ons team.  

Eten en bij elkaar zijn maakt iedereen toch gelukkig?


Geschiedenis?

Brasserie Chapter is gevestigd in een monumentaal pand, voorheen de Spaanse Vloot. Een grote historie voor de                    s'-Gravenzandse inwoners. Het pand komt voort uit 1642 en diende vroeger als herberg en ontmoetingsplaats. De fam. Verhoeckx heeft ongeveer 60 jaar lang Restaurant de Spaansch Vloot gerund.

Na een grondige renovatie van het restaurant gedeelte vanaf december 2018, zijn wij sinds augustus 2019 gevestigd als Brasserie Chapter. Op dit moment (Februari 2020) zijn we bezig met de afrondingsfase van het slaapgedeelte, genaamd Boutique Hotel Armada. Een klein persoonlijk hotel met 6 kamers die ieder een eigen inrichting krijgen. Slapen en eten krijgen een nieuw leven in dit karakteristieke pand. Dit in combinatie met een enthousiaste lach van het personeel. We ontvangen u graag, al is het voor een kop koffie, lunch/diner of een overnachting.

Ons motto is; "Vier het leven en geniet van het samenzijn met vrienden en familie in combinatie met lekker eten en drinken.