Eten bij Brasserie Chapter Wij zijn weer geopend met het restaurant.

Van woensdag t/m zondag van 12.00 - 22.00 uur. Komen jullie ook weer gezellig?

Wij zijn gestopt met afhaalmenu's voor thuis.
R E S E R V E R E N
M E N U K A A R T

 


Brasserie Chapter is gevestigd in een monumentaal pand, voorheen de Spaanse Vloot. Een grote historie voor de s'-Gravenzandse inwoners. Het pand komt voort uit 1642 en diende vroeger als herberg en ontmoetingsplaats. De fam. Verhoeckx heeft ongeveer 60 jaar lang Restaurant de Spaansche Vloot gerund. Na een grondige renovatie van het restaurant gedeelte vanaf december 2018, zijn wij sinds augustus 2019 gevestigd als Brasserie Chapter.

Maar niet alleen eten kan bij Brasserie Chapter, maar ook slapen! Boutique Hotel Armada, een klein persoonlijk hotel met 6 kamers die ieder een eigen inrichting heeft. Slapen en eten krijgen een nieuw leven in dit karakteristieke pand. Dit in combinatie met een enthousiaste lach van het personeel. We ontvangen u graag, al is het voor een kop koffie, lunch/diner of een overnachting.

Er is beperkte parkeergelegenheid in de Langestraat, echter is er in de Sand-ambachtstraat t.h.v. nummer 75 een groot parkeerterrein waar vrijwel altijd plek is. Dit parkeerterrein is op ongeveer 2 minuten lopen van het hotel.


 Slapen bij Boutique Hotel Armada

Een klein persoonlijk Boutique Hotel. De ligging is uitstekend zo dicht bij het strand.

Midden in het centrum van 's-Gravenzande aan het Marktplein met vele terrassen en restaurants.


B O E K . H I E R . U W . K A M E R

Wil jij werken bij Brasserie Chapter?

 

S O L L I C I T E R E N


Dat kan zeker. Ben jij enthousiast met een hart voor de horeca? Dan staan wij met ons hele, super gezellige team open om jou te ontvangen.

Wil je een baan in de keuken als zelfstandig werkend kok? of liever met de gasten fulltime in de bediening?

We hebben verschillende mogelijkheden en ook waar je kan doorgroeien. Laat je het ons weten, wij vertellen je graag meer over de vacatures?

Mail naar info@chapter-armada.nl of bel naar 0174-820 410